Hjelp til å ta de beste valgene til ditt nybygg

Lillehammer Elektro planlegger og gjennomfører komplett elektrisk installasjon i både hus og hytter. Vi tilbyr ulike elektrikertjenester til både eksisterende bygg og nybygg av hus og hytte. Våre elektrikere jobber primært i vårt nærområde som er Lillehammer, Nordseter, Hafjell og Gausdal.

Gode løsninger utført av en kvalifisert elektriker

Hvor skal stikkontaktene plasseres? Hva er den beste løsningen for varmeinstallasjon i den nye hytta? Hvor er det best å plassere lys og lamper? I et nytt bygg har du mange valgmuligheter når det gjelder elektroinstallasjoner og alt må installeres av en kvalifisert elektriker i samsvar med gjeldende forskrifter og sikkerhetskrav. Skal det nye huset være et smarthus? Vurderer du alarm eller sikkerhetsinstallasjoner på hytta? Alt dette og mye mer kan Lillehammer Elektro bistå med!

Grundig planlegging

Vi i Lillehammer Elektro har lang erfaring med planlegging og utføring av komplette elektroinstallasjoner og vet at en gjennomarbeidet installasjon krever grundig planlegging. Vi anbefaler derfor at du tar kontakt med oss i god tid, slik at vi får mulighet til å skape en velfungerende løsning til deg og din nye bolig eller hytte.

Dersom dere går med planer om nytt hus eller ny hytte, ta kontakt så planlegger vi komplett installasjon.