Om oss

Vi kan utføre alle typer svak- og sterkstrømsinstallasjoner, og har lang og god erfaring med elektroinstallasjoner for store nybygg, industri og privatboliger.

Det som kjennetegner Lillehammer Elektro er at våre elektrikere er kvalifiserte og solide fagfolk med grundig opplæring, høy kompetanse og rask responstid. Vårt mål er å være en pålitelig tjenestetilbyder innen alt av svak- og sterkstrømsinstallasjoner for bedrifts-, industri- og privatkunder.

Tradisjonsrik bedrift med lang erfaring og høy kompetanse

Våre røtter strekker seg helt tilbake til etableringen av Lillehammer Elektrisitetsverk, et av de første el-verkene i Norge. Vi samarbeider tett med lokalmiljøet og har blitt en anerkjent og pålitelig bedrift i vårt virksomhetsområde. 

Godt forberedt og alltid oppdatert på nytt utstyr og nye løsninger

Det er viktig for oss at elektrikerene våre har kompetansen og utstyret som trengs for å utføre en god jobb. For å kunne opprettholde en høy effektivitets- og servicegrad har alle våre elektrikere en servicebil med et velutstyrt lager av installasjonsmateriell, slik at vi slipper å bruke dyrebar tid på å hente riktig utstyr. 

Utviklingen i elektrobransjen skjer raskt og det er viktig for oss å holde oss oppdatert. Vi har et vedvarende fokus på at våre elektrikere får grundig opplæring i korrekt og forsvarlig bruk av nytt utstyr.

Fokus på å levere et bredt spekter av tjenester

Lillehammer Elektro kan utføre alt av elektrotjenester, til alle typer bygg. Har du for eksempel lyst på et smarthus kan vi hjelpe deg i alle faser av prosessen. Vi utfører også prosjektering, service- og vedlikeholdstjenester og installasjon på alle typer bygg, samt installasjon av ladestasjoner for elbil. Våre medarbeidere er hyggelig, solide og pålitelige fagfolk, med rask responstid og høy effektivitet. 

Har du behov for elektrikertjenester? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg.

Ta kontakt

post@lillehammerelektro.no61 24 65 00
2615 Lillehammer
Personvern
© 2021 Lillehammer Elektro as |
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS