Tjenester

Lillehammer Elektro tilbyr privat-, industri- og bedriftskunder i Lillehammer regionen alt innen svak- og sterkstrømsinstallasjoner. Med effektivitet, kvalitet og kundeservice i høysetet, har Lillehammer Elektro takket være våre 23 kunnskapsrike medarbeidere blitt en pålitelig og anerkjent elektrikerbedrift.

Vi fokuserer på å levere et bredt spekter av elektriker tjenester innen bolig- og hytteinstallasjoner, prosjektering av elektriske anlegg, service og vedlikehold samt installasjon av ladestasjon for el-bil.

Elektriker Lillehammer

Elektriske installasjoner i alle typer bygg har behov for og et krav om å bli undersøkt og vedlikeholdt regelmessig.

Bolig- og hytteinstallasjoner

Skal du bygge et nytt hus eller hytte er det mange elementer som må planlegges og tas hensyn til for å skape en bolig som passer akkurat for deg og dine behov.

Elbillading

Flere og flere nordmenn går til innkjøp av en elbil. De færreste er så heldige at eksisterende ladestasjoner i nærheten av boligen står til fri disposisjon.

|

Lampeforretningen

Har du behov for hjelp med lyssetting? Som eneste belysningsbutikk i distriktet har vi egen lysrådgiver utdannet gjennom Mesterlys Lysfagskole og Lyskultur.

Prosjektering

Lillehammer Elektro utfører prosjektering av elektroinstallasjoner på alle typer elektriske anlegg i Lillehammer, Nordseter, Hafjell og Gausdal.

Ta kontakt

post@lillehammerelektro.no61 24 65 00
2615 Lillehammer
Personvern
© 2021 Lillehammer Elektro as |
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS