Tjenester

Lillehammer Elektro tilbyr privat-, industri- og bedriftskunder i Lillehammer regionen alt innen svak- og sterkstrømsinstallasjoner. Med effektivitet, kvalitet og kundeservice i høysetet, har Lillehammer Elektro takket være våre 23 kunnskapsrike medarbeidere blitt en pålitelig og anerkjent elektrikerbedrift.

Vi fokuserer på å levere et bredt spekter av elektriker tjenester innen bolig- og hytteinstallasjoner, prosjektering av elektriske anlegg, service og vedlikehold samt installasjon av ladestasjon for el-bil.

| |

Bytt til LED

Lillehammer elektro kan prosjektere og levere komplett LED belysning til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.

| |

Solcelleinstallasjon

Lillehammer elektro kan prosjektere og levere komplette solcelleinstallasjon til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.  Våre standard paneler leveres med 12 års garanti mot fabrikasjonsfeil og 25 års garanti på effekt.  

Elektriker Lillehammer

Elektriske installasjoner i alle typer bygg har behov for og et krav om å bli undersøkt og vedlikeholdt regelmessig.

Bolig- og hytteinstallasjoner

Skal du bygge et nytt hus eller hytte er det mange elementer som må planlegges og tas hensyn til for å skape en bolig som passer akkurat for deg og dine behov.

Elbillading

Flere og flere nordmenn går til innkjøp av en elbil. De færreste er så heldige at eksisterende ladestasjoner i nærheten av boligen står til fri disposisjon.

Prosjektering

Lillehammer Elektro utfører prosjektering av elektroinstallasjoner på alle typer elektriske anlegg i Lillehammer, Nordseter, Hafjell og Gausdal.

Ta kontakt

post@lillehammerelektro.no61 24 65 00
2615 Lillehammer
Personvern
© 2023 Lillehammer Elektro as |
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS