Lillehammer Elektro as

Lillehammer Elektro er en stor og veletablert bedrift med rundt 30 ansatte fordelt på saksbehandlere, montører og lærlinger.
Lillehammer Elektro as

Lillehammer Elektro as

Om oss

Vi kan utføre alle typer svak- og sterkstrømsinstallasjoner, og har lang og god erfaring med elektroinstallasjoner for store nybygg, industri og privatboliger.

Det som kjennetegner Lillehammer Elektro er at våre elektrikere er kvalifiserte og solide fagfolk med grundig opplæring, høy kompetanse og rask responstid. Vårt mål er å være en pålitelig tjenestetilbyder innen alt av svak- og sterkstrømsinstallasjoner for bedrifts-, industri- og privatkunder. Vi har i tillegg Lampeforretningen, hvor vi kan tilby alt du måtte trenge når det kommer til belysning.

Tradisjonsrik bedrift med lang erfaring og høy kompetanse

Våre røtter strekker seg helt tilbake til etableringen av Lillehammer Elektrisitetsverk, et av de første el-verkene i Norge. Vi samarbeider tett med lokalmiljøet og har blitt en anerkjent og pålitelig bedrift i vårt virksomhetsområde. 

Godt forberedt og alltid oppdatert på nytt utstyr og nye løsninger

Det er viktig for oss at elektrikerene våre har kompetansen og utstyret som trengs for å utføre en god jobb. For å kunne opprettholde en høy effektivitets- og servicegrad har alle våre elektrikere en servicebil med et velutstyrt lager av installasjonsmateriell, slik at vi slipper å bruke dyrebar tid på å hente riktig utstyr. 

Utviklingen i elektrobransjen skjer raskt og det er viktig for oss å holde oss oppdatert. Vi har et vedvarende fokus på at våre elektrikere får grundig opplæring i korrekt og forsvarlig bruk av nytt utstyr.

Fokus på å levere et bredt spekter av tjenester

Lillehammer Elektro kan utføre alt av elektrotjenester, til alle typer bygg. Har du for eksempel lyst på et smarthus kan vi hjelpe deg i alle faser av prosessen. Vi utfører også prosjektering, service- og vedlikeholdstjenester og installasjon på alle typer bygg, samt installasjon av ladestasjoner for elbil. Våre medarbeidere er hyggelig, solide og pålitelige fagfolk, med rask responstid og høy effektivitet. 

Har du behov for elektrikertjenester? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg.

Spisskompetanse på belysning

Lillehammer Elektro har en egen faghandel som kan tilby ekspertise på belysning. I vår lampeforretning finner du alt du trenger innen belysning. Hos oss finner du kunnskapsrike medarbeidere som hjelper deg velge riktig belysning til dine behov. Lampeforretningen er praktisk lokalisert i samme bygg som installasjonsforretningen vår.

Lillehammer Elektro as

61 24 65 00
Tomtegata 4
2615 Lillehammer
post@lillehammerelektro.no

Jonas Larsson Olafsen

Theodor Johnslien Meland

Elias Stulen

Ola Wottestad

Oskar Traaseth

Simen Gudbrandsen

Lars Thomas Ottesen

Arild Bjørklund

Roger Foss Olsen

Ottar Pettersen Rustestuen

Bjørn Hallstrøm

Roar Håland

Beate Wøien

Eivind Furuhaugen

Hans Petter Aas

Harald Husum

Henrik Mikkelsen Oppegaard

Jan Roger Øverbø

Kjell Oostendorp

Kjetil Johnsrud

Lasse Knestang

Marius Granum

Morten Fauskrud

Per Jørgen Røhne

Sondre Lund

Steven Brumoen

Ståle Bakken

Terje Moe

Thomas Bergmann

Tore Moen

Tormod Olsen

Lars Martin Lindrupsen

Markus Bergh

Henrik Stinterud Rosengren

Petter Moen Hagen

Vetle Slaatsveen

Andre avdelinger

Lampeforretningen

|

Lampeforretningen

Har du behov for hjelp med lyssetting? Som eneste belysningsbutikk i distriktet har vi egen lysrådgiver utdannet gjennom Mesterlys Lysfagskole og Lyskultur.

Ta kontakt

post@lillehammerelektro.no61 24 65 00
2615 Lillehammer
Personvern
© 2021 Lillehammer Elektro as |
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS